Zondag 7 oktober in Grobbendonk - Tafelbellen

https://www.davidsfonds.be/activity/division/activitydetail.phtml?id=59208

D-Day voor alle "Tafelbellenverzamelaars"

Zondag 7 oktober komen wij met de "Tafelbellenverzamelaars" om 14.00 uur samen voor een ruilbeurs (enkel bellen en klokken) en een lezing over de kunstzinnige bronzen tafelbellen van Gerry Ballantyne. De bijeenkomst heeft plaats in de kleine zaal van De volle Vaart.

Heb je zelf een verzameling kristallen, porseleinen of bronzen tafelbellen, of wil je van dichtbij een paar honderd bellen van een tiental verzamelaars bewonderen, waaronder de mooie damesbellen van Bie van de watermolen in Grobbendonk, kom dan zeker eens langs.

Zaterdag 13 oktober in Bouwel – Muziek en Poëzie

https://www.davidsfonds.be/activity/division/activitydetail.phtml?id=59209

Tussen Komma en Pint

Muziek- en poëzieliefhebbers kunnen beginnen aftellen. Zaterdag 13 oktober organiseren Davidsfonds en Kunstkring Lowie "Tussen Komma en Pint", een avondvullend programma met muziek en poëzie. Vier dichters dragen voor uit eigen werk. Danièle brengt klassieke muziek op gitaar en Jitse speelt vrolijke riffs.

Tussen Komma en Pint gaat door in de Parochiezaal van Bouwel (Dorp 43, 2288 Bouwel). De aanvang is om 19.45 uur. De inkom bedraagt 5 euro. Tickets via: sluyerhof@gmail.com

Deelnemende dichters en muzikanten: Christophe Batens (Edegem), Dirk De Boeck (Mechelen), Eli Elise Hoopman (Antwerpen), Danièle Van Os (Bouwel), Anke Verschueren (Noorderwijk), Jitse Verscheuren (Antwerpen).